Халва Сабония

IvankaIvanka
Новак
83
26/11/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции10 - 14
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 350
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтваряме захарта с 4 ч.ч. хладка вода в тенджера. Прибавяме разтопеното масло, разтвореното в малко хладка вода нишесте и солта.

Получената смес варим до сгъстяване при непрекъснато бъркане.

Готовата халва се пресипва в тава и се нарязва на порции, след като изстине.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар