Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържено Свинско»Свински пържоли върху канапе от пържени зеленчуци

Свински пържоли върху канапе от пържени зеленчуци

НикиНики
Гуру
8016k3k4k4
Свински пържоли върху канапе от пържени зеленчуци5 / 5
01/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
100 мин.
Порции
3
"Поднесете свинските пържоли върху канапе от пържени зеленчуци за обяд или вечеря на своето семейство или гости"

Необходими Продукти

  • свинки пържоли - 6 бр. бут врат
  • картофи - 3 бр.
  • тиквички - 2 бр.
  • чесън - 5 скилидки
  • сол
  • черен пипер
  • соев сос
  • чесън на прах
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите от бут или плешка овкусяваме със соевия сос, черния пипер и сух чесън.

Оставяме ги за 2 часа в хладилника.

Картофите и тиквичките почистваме, измиваме и нарязваме на филии.

В тиган си загряваме мазнина и пържим месото от двете страни до златисто.

След това посоляваме зеленчуците и също ги запържваме да златист цвят.

Поставяме ги върху кухненска хартия да поеме мазнината.

На дъното на чиния поставяме от зеленчуците малко пресован чесън, няколко листа пресен магданоз и пържоли.

Поднесете свинки пържоли върху канапе от пържени зеленчуци за обяд, вечеря, на своето семейство или гости ;)

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: