Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Пангасиус на скара

Пангасиус на скара

Пангасиус на скара
Снимка: Стоянка Русенова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"Пангасиус на скара, който може да поднесете с картофено пюре например, за да завършите порцията"

Необходими Продукти

  • пангасиус - 1 кг
  • къри - 1 ч.л
  • лимони - 1 бр.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тази лесна риба на скара измиваме си лимона и го разрязваме на две.

С помощта на уред си извличаме сока и го поставяме в съд.

Към него добавяме кърито, малко сол, черен пипер.

С получения сос намазваме пангасиуса.

Загряваме си скарата и поставяме рибата.

Печем пангасиус на скара за около 3-4 минути от едната страна и след това обръщаме от другата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: