Каша по овчарски

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак315
30/11/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 482
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесвате млякото и водата, посолявате и завирате на огъня. Постепенно прибавяте брашното, като непрекъснато разбърквате с дървена лъжица. Кашата се вари до необходимата гъстота.

Десетина минути преди да свалите от огъня, прибавете ситно натрошеното овче сирене, маслото и предварително нарязаните люти чушлета.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар