Вкусен винен кебап

mariqmariq
Новак
2513718207
01/12/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Лесна рецепта за едно от най-обичаните ястия - Винен кебап"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате лука на ситно, месото - на кубчета. В загрято олио запържвате лука заедно с месото до зачервяване.

След това слагате вода - около 300 мл, и го оставяте да ври под капак на слаб огън заедно с подправките.

След като всичко е готово, прибавяте виното и го оставяте още малко да поври. В отделен съд поставете ориза и го сварете. Накрая овкусявате винения кебап със сол и пипер по желание.

Бон апети!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
510
41
31
21
10
Дай твоята оценка: