Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Рулца»Патладжанени рулца, пълнени с извара

Патладжанени рулца, пълнени с извара

НикиНики
Гуру
8016k3k4k4
Патладжанени рулца, пълнени с извара2 / 2
14/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
70 мин.
Порции
20
"Поднесете тези апетитни патладжанени рулца, пълнени с извара, като хапки за парти"

Необходими Продукти

  • патладжани - 2 бр.
  • извара - 150 г
  • сирене - 50 г
  • чесън
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжаните почистваме и измиваме, нарязваме ги на тънки филии.

В тиган си загряваме мазнина и пържим до златисто патладжаните от двете страни.

След това ги поставяме върху кухненска хартия.

В купа си смесваме изварата, настърганото сирене, чесъна (може да използвате пресен или сух), овкусяваме със сол и черен пипер.

Разбъркваме добре, след това взимаме патладжаните, в единия край слагаме от изварата и навиваме на патладжанени рулца.

Поднесете тези апетитни патладжанени рулца, пълнени с извара като хапки за парти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Росица Петрова
Росица Петрова
Рецептата е хубава. Аз бих гриловала патладжана вместо да го пържа.
15.09.2021 16:01