Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Рибена Чорба»Средиземноморска рибена чорба

Средиземноморска рибена чорба

GagaGaga
Новак
734010
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Средиземноморска рибена чорба
Снимка: Gaga
1 / 3
25/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Здравословно и вкусно - така се готви ароматна рибена чорба"

Необходими Продукти

  • рибен бульон - 1.5 л
  • риба - 500 г, по избор, почистена
  • лук - 1 глава, нарязана на ребра
  • моркови - 1 бр. нарязани на пръстени
  • универсална подправка - 3 с.л. за супа
  • картофи - 1 бр. на кубчета
  • каперси - 10 бр.
  • маслини - на вкус
  • сол - на вкус
  • копър - или др. зелени подправки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се запържва в олиото, след това се добавят морковите, зелените подправки и се задушават с малко от бульона от риба.

Когато всичко омекне, добавете останалата част от бульона и нарязаните картофи.

Варете около 20 минути, добавете сол и универсална подправка за супа.

Накрая добавете почистената риба, маслините, каперсите.

Когато заври апетитната рибна чорба, свалете от котлона.

Да ви е вкусно с тази любима средиземноморска рибена чорба.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: