Домашен ръжен хляб
Domaći ražani hleb
gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Домашен ръжен хляб

Домашен ръжен хляб

Sandra PalikarovSandra Palikarov
Новак
9444k32k
Домашен ръжен хляб
Снимка: Marija
1 / 4
02/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Няма нищо по-сладко от домашния ръжен хляб, приготвен по тази рецепта!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте 15 г мая в 200 мл хладка вода. Добавете супената лъжица олио и щипката сол.

Добавете 400 г ръжено и 100 г бяло брашно. Замесете тесто за ръжения хляб.

Оставете да престои на топло за половин час, след което прехвърлете в тава за печене.

Печете домашния ръжен хляб при температура 200 градуса за около половин час.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: