Агнешко с пресен чесън

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър322
05/12/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене95 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 030
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Местото се почиства и измива. Нарязва се на парчета, залива се с вода, колкото да е покрито и се слага на огъня.

Прибавят се ситно нарязаните лук и чесън, черен пипер, чубрица и сол на вкус. Вари се на тих огън, докато месото омекне.

Междувременно брашното се запържва в разтопеното масло, разрежда се с малко гореща вода.

Готовата запръжка се изсипва при месото. Ястието се разбърква, оставя се да поври няколко минути и се отстранява от огъня.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар