Начин на приготвяне
Почистваме си и измиваме добре гъбите. Нарязваме ги на не много големи хапки.
В уреда изсипваме олиото и поставяме уреда на Fry за за 15 минути.
След 2 минути отваряме капака и поставяме гъбите и настърганите на не много дребно моркови.
Задушаваме двете съставки и когато са готови, заливаме с разтвореното във вода брашно.
Не мога да кажа точно колко е водата, но трябва да се получи нужната гъстота на гъбената каша.
Нагласяме уреда на Boil за 10 минути и оставяме.
Към 5 минута прибавяме домашната подправката и солта.
Оставяме до изтичане на времето и тогава сваляме селската каша.
Поднасяме гъбената каша в мултикукър със ситно нарязан магданоз.