Начин на приготвяне
Размразете тестото на стайна температура. Прехвърлете на набрашнена повърхност и разточете на 0.5 см дебелина, нарежете ленти с ширина 2 см и 25 см дължина. Навийте всяка лентичка на фунийка с помощта на формичка.
Намажете пуричките с разбито яйце и сложете в тава с хартия за печене на дъното, сложете да се пекат на 200 градуса, докато не почервенеят. Махнете формичките от изпечените сладки, докато са още горещи.
В тенджера сипете млякото, прибавете захарта и сгответе пудинга, след това прибавете маргарина, бъркайте, докато не се разтопи. Разбитата сметана прибавете в охладения вече пудинг и заедно разбъркайте добре до получаването на хомогенна смес.
Охладените пурички напълнете с крем с помощта на шприц.
Поръсете с пудра захар и сервирайте пуричките с ванилов крем.