Начин на приготвяне
Измиваме и нарязваме пилешкото филе на тънки филийки. Начукваме го с чукче, за да станат още по-тънки и да се изпекат хубаво.
Във всяка една филийка слагаме шунка и кашкавал и навиваме на руло. Аз ги научих на клечки, за да не се отворят.
Слагаме пилешките рулца да се пекат на 180 °C за 30 мин.
През това време слагаме прясното мляко, сметаната, маслото и брашното постепенно в тиган и бъркаме постоянно, докато се разбие брашното.
Когато започне да се сгъстява, го прибавяме върху пълнените филенца и допичаме до готовност.
10 минути преди края добавяме кашкавал и запичаме до златисто пълнените пилешки гърди с шунка и кашкавал с бял сос.
Може и да не го препичате много.