Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Гъби в масло»Пачи крак в масло и доматен сос

Пачи крак в масло и доматен сос

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
2168905971
Пачи крак в масло и доматен сос
Снимка: Моника Иванова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Страхотни стават с масълце и доматен сос - ама си вземете и хляб, че ще искате да отопите чинията"

Необходими Продукти

  • пачи крак - 600 г гъби
  • краве масло - 20 г
  • домати - 1 голям
  • моркови - 1/2
  • сол
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте хубаво горските гъби.

Нарежете ги на големи парчета, при задушаването ще омекнат.

Нарежете моркова на ситни колелца и го задушете за 1 минута в маслото, след което добавете гъбите и ги оставете под капак за 10 мин.

През това време обелете и нарежете домата на кубчета.

Прибавете го със солта и задушете до готовност пачия крак.

Накрая поръсете пачия крак в масло и доматен сос с магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: