Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пастет»Пастет от треска

Пастет от треска

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Пастет от треска
Снимка: Ники
2 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
1
"Поднасяме пастета от треска, намазан върху сухарче, домашни брускетки или препечена филия"

Необходими Продукти

  • филе от треска - 600 г
  • яйца - 3 бр.
  • сол
  • майонеза - 1 с.л.
  • черен пипер
  • масло
  • зелен лук
  • копър
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме филето от треска от кожата и костите (ако има такива).

В тенджерка слагаме вода и добавяме рибата да се свари.

Сваряваме и яйцата. В блендера добавяме нарязаните горещи яйца, накъсаната риба треска, нарязаните на дребно зелен лук и копър, бучка масло, майонезата и сухите подправки.

Блендираме си продуктите за пастета от риба. Може и по-фино. Трябва да е лесен за мазане.

Поднасяме пастета от треска, намазан върху сухарче, домашни брускетки или препечена филия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: