Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Печена треска с кашкавал

Печена треска с кашкавал

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2162k1
Печена треска с кашкавал1 / 2
30/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
65 мин.
Общо
85 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • треска - 500 г
  • сардини - 6 бр.
  • магданоз
  • зехтин
  • галета
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • лимони - 1 бр.
  • кашкавал - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се нарязва на порции, слага се в намазана със зехтин тава и се залива със смес от смачканите сардини, магданоз, зехтин, сол и черен пипер.

Поръсва се с галета, полива се със зехтин и се пече до омекване. Към края се поръсва обилно с настърган кашкавал. Сервира се с резенчета лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: