Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Сачове»Треска в саче

Треска в саче

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Треска в саче1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • треска - 3 филета
  • масло - 80 г
  • сол
  • лимонов сок - от 1/2 лимон
  • за соса
  • кисело мляко - 1 ч.ч.
  • зехтин - 1 ч.л.
  • копър - 1 връзка
  • чесън - 2 скилидки
  • черен пипер - 2 щ.
  • каперси - 2 с.л. мариновани
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените филета се посоляват от всички страни. Изпичат се на добре намазненото саче, като от време на време се обръщат и се напръскват с лимонов сок.

След това се разпределят в чиния и се поливат със сос от кисело мляко, зехтин, скълцан копър, смлян чесън, черен пипер и каперси.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: