Начин на приготвяне
Отделете белтъците от жълтъците.
Разбийте белтъците заедно с еритритола.
След това сложете брашната в купа, заедно с топлата вода и етеричното масло.
Разбъркайте добре и добавете жълтъците и свинската мас.
Отново разбъркайте и добавете разбитите белтъци.
Внимателно разбъркайте и прехвърлете сместа в тавичка с размери 30/15 сантиметра.
Преди да сложите сместа, поставете хартия за печене или намажете тавата с малко мазнина.
Печете на средно ниво в загрята на 180 °C фурна до готовност.
Печенето на кето сладкиша отнема около 20-25 минути.
Извадете тавата от фурната и оставете да изстине напълно кето десертът.
След това разрежете на равни части кето кейка.
Приятен апетит!