Начин на приготвяне
Месото от елен нарязваме на кубчета, чесъна настъргваме и смесваме с месото.
Разбъркваме добре и оставяме дивечовото месо за около 2 часа.
Лука нарязваме на ситно, моркова настъргваме и ги задушаваме.
Месото запържваме до златисто в дълбок съд, добавяме задушените моркови и лук, наливаме вода и вино до покриване на месото и оставаме да къкри на тих огън.
Добавяме доматеното пюре и червения пипер в гулаша. Овкусяваме със сол и готвим до готовност.
Поднасяме ястието еленски гулаш топло с картофено пюре и ароматен селски хляб.
Коментари
ще те помоля да снимаш рецептите както трябва, защото всички тези рецепти, където снимката се вижда с половин чиния и не е много ясно какво се вижда на снимката, ще бъдат изтрити утре. До тогава имаш възможност да си добавиш нормални снимки към рецептите. Не мога да разбера какви са тези квадратни и изкривени снимки постоянно. Една снимка няма нормална, на която да се вижда цялото ястие с малки пространства отстрани.