Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Паниран кашкавал с панко

Паниран кашкавал с панко

Паниран кашкавал с панко
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2
"Вкусно предястие от паниран кашкавал - добавете му гарнитура и го превърнете в основно"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 2 парчета (твърд)
  • яйца - 1 бр.
  • брашно - 1 с.л.
  • галета - 3 - 4 с.л. панко галета
  • мармалад - за поднасяне
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Готовите две парчета кашкавал оваляйте в брашно от двете страни.

В чиния разбийте яйцето с вилица.

Потопете кашкавала вътре, а след това оваляйте в панко галетата. Изпържете в нагорещен тиган с мазнина до златисто.

Извадете върху кухненска хартия.

Подредете панирания кашкавал в подходяща чиния и сервирайте с мармалад по избор.

Панираният кашкавал с панко е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: