Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Аламинути»Брюкселско зеле с кашкавал

Брюкселско зеле с кашкавал

Брюкселско зеле с кашкавал3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
5
"Брюкселско зеле с кашкавал е идеалната лесна гарнитура за всичко."

Необходими Продукти

  • брюкселско зеле - 1.5 кг
  • прясно масло - 150 г
  • кашкавал - 100 г
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Главичките от брюкселско зеле се почистват и измиват.

След това се сваряват в подсолена вода и се отцеждат.

Заливат се с разтопеното масло, размесено със ситно нарязания магданоз и сол на вкус.

Поръсва се със ситно настъргания кашкавал.

Брюкселско зеле с кашкавал е идеалната лесна гарнитура за всичко.

Ако рецептата ти харесва, разгледай и другите ни предложения за гарнитури за месо или гарнитури за риба.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: