gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Яхния»Боб яхния с пушени ребра

Боб яхния с пушени ребра

ИскраИскра
Помощник Готвач
905891112331
Боб яхния с пушени ребра
Снимка: Искра
1 / 2
24/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
"За да не е постна боб яхнията, сме ѝ добавили и пушени ребра - опитайте"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да се получи вкусен боб яхния с пушени ребра, трябва да го накиснем в студена вода от вечерта.

На другия ден го измиваме, слагаме го в тенджера и сипваме вода, колкото да го покрие.

Когато заври, изхвърляме водата и наливаме нова.

Лука и моркова нарязваме на ситно и заедно с пушените ребра ги добавяме към боба.

Оставяме да ври на слаб огън боб яхнията до готовност. Накрая добавяме доматите, джоджена и солта и готвим около 15 минути.

За запръжката загряваме олиото и червения пипер и добавяме към боба.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: