Начин на приготвяне
Фурната се загрява предварително до 180 градуса. Брашното и бакпулверът, содата бикарбонат и солта се пресяват в средно голяма купа.
Намазва се кръгла форма за печене (23 см) с масло, в която се постила хартия за печене. Маслото и захарта се разбиват с миксер на високи обороти, докато се получи кремообразна смес.
Яйцата се добавят едно по едно, като се бърка, докато всяко едно се смеси, преди да се добави следващото. Добавят се сухите съставки, морковите и орехите. Тестото се прехвърля в готовата вече форма за печене. Пече се около 40-50 мин.
Изважда се от поставката до пълно изстиване. За глазурата се разбиват сиренето Крема, портокаловата кора, пудрата захар и портокаловият сок, докато се получи глазурата, която се размазва равномерно по сладкиша.