Свински ушички с масло

Свински ушички с масло2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4
"Българското си е българско - свински уши в масло, които много се услаждат, щом ги опитате"

Необходими Продукти

  • свински уши - 1 кг
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол
  • масло - 125 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо сварих свинските уши в тенджера под налягане.

После ги нарязвам на лентички около 1 см.

Слагат се в тавичка и се подправят с малко червен пипер, черен пипер, сол на вкус и пакетче масло от 125 г.

Свинските ушички с масло се пекат 20 мин. на умерена фурна и после са готови!

Страхотно мезе, опитайте!

Източник: Blaga Filqnova - Българските ястия и рецепти

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: