Начин на приготвяне
Белтъците, солта и лимоновият сок поставяме в купа, започваме да разбиваме като постепенно добавяме захарта.
Щом разбием продуктите до получаване на върхове, добавяме нишестето и разбъркваме внимателно.
В тавата си слагаме хартия за печене и разнасяме получената смес.
Печем в предварително загрята фурна на 150°C за 30-35 минути.
Изваждаме тавата и обръщаме пандишпановия блат върху кърпа, премахваме хартията.
През това време в купа си слагаме продуктите за крема.
С получения крем мажем блата с крема, слагаме няколко плодове и завиваме на руло.
С останалия крем мажем с пош сладкото руло отгоре, украсяваме с плодове и оставяме в хладилника да стегне за 2-3 часа.