Начин на приготвяне
Смесете кондензираното мляко, кокосовите стърготини.
Разтопете 200 г бял шоколад на водна баня.
Нарежете захаросаните плодове на малки парченца.
Настържете лимоновата кора.
Омесете всички продукти до еднородност.
Оформете малки топчета.
Разтопете белия шоколад на водна баня, прибавете 2 супени лъжици олио.
Разбъркайте добре и потопете всяко топче поотделно.
Малко преди привършването на белия шоколад, добавете кафявия и отново разтопете на водна баня.
Разбъркайте до получаването на карамелен цвят.
Оваляйте остатъка от шоко бонбоните.
Готовите шоколадови трюфели поръсете със захарна поръска.
Коледните кокосови трюфели охладете, след което ги поставете в хартиени капсули.