Начин на приготвяне
Тази рецепта може да бъде приготвена и на фурна - като паниран кашкавал на фурна.
В купа разбийте яйцата и прясното мляко.
Отделно смесете брашното с бакпулвера, черния пипер (аз лично не ползвах, тъй като средното ми дете е още малко за черен пипер и не му дава) и солта и ги прибавете към яйчената смес.
Настържете кашкавала на едро ренде и го добавете. По желание, поръсете с чубрица. Получената смес изсипах в предварително намазнена форма.
На 3та степен до златисто.
Сервирах вкусния паниран кашкавал с домашно сладко от боровинки.
П.П. Препоръчвам да постои в хладилника около 3 часа преди сервиране, за да стегне хубаво. Даже мога да кажа, че на следващия ден този паниран кашкавал е по-вкусен.