Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Прясно зеле с кренвирши в Crock-pot

Прясно зеле с кренвирши в Crock-pot

Прясно зеле с кренвирши в Crock-pot
Снимка: Кристиан Александров
1 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
200 мин.
Порции
2
"Хрумвало ли ви е да си приготвите прясно зеле с кренвирши?"

Необходими Продукти

  • зеле - 1 средна зелка
  • олио - 2 с.л.
  • сол - 1/2 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • пушен червен пипер - 1/4 ч.л.
  • лют червен пипер - 2 щипки
  • кренвирши - 4 бр.
  • вода - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме зелето и го сипваме в съда на уреда.

Добавяме солта, водата, олиото и трите вида червен пипер.

Разбъркваме и пускаме да са готви на Low за 3 часа.

Периодично разбъркваме.

Когато времето за готвене изтече, нарязваме кренвиршите на колелца и ги запичаме на сух тиган до зачервяване.

Добавяме ги към прясното зеле, без да разбъркваме, затваряме капака и оставяме ястието за 5-6 минути.

Разпределяме вкусното прясно зеле с кренвирши в Crock-pot в две дълбоки чинии и сервираме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: