Начин на приготвяне
Смесете бисквитеното брашно с омекотеното масло.
Разбъркайте до еднородност.
Застелете дъното на кръгла форма с хартия за печене.
Разстелете сместа, разпределете равномерно и притиснете добре.
Запечете в загрята форма до 170 °C за около 15 минути.
Отстранете тавата във фурната и оставете блата да се охлади.
Затоплете готварската сметана на бавен огън, без да завира.
Разтопете шоколада на водна баня.
Затоплете дулсе де лече до течно състояние.
Разбийте крема сиренето и заквасената сметана с помощта на миксер.
Добавете сладкарската сметана, дулсе де лече и кондензераното мляко.
Добавете и разтопения шоколад на водна баня. Смесете всичко до еднородност.
Добавете разтворения желатин по указания на пакета начин.
Разбъркайте и изсипете шоколадовия мус сместа върху блата.
Оставете за около 2 -3 часа часа в хладилник, за да стегне.
Отстранете ринга с помощта на затоплен нож, като го прекарате по стената му.
Разтопете шоколада за гарниране на водна баня, добавете маслото.
Разбийте сладкарската сметана на гъст крем.
Сложете част от шоколадовата смес към сметаната. Разбъркайте.
Поръсете уникалната шоколадова торта с разтопен шоколад, гарнирайте със сметановия крем.
Оставете отново мус тортата Орео в хладилника за около час.
Нарежете и поднесете мус торта Орео.