Торта Орео с Нутела

Торта Орео с Нутела
Снимка: Кристиан Александров
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
8
"Който иска торта, да си я направи, защото най-вкусната торта е домашната"

Необходими Продукти

  • За блатовете
  • нутела - 8 с.л.
  • яйца - 8 бр.
  • какао - 2 с.л.
  • царевично нишесте - 4 с.л.
  • бакплувер - 1 пакетче
  • За крема
  • крема сирене - 400 г
  • заквасена сметана - 100 г
  • пудра захар - 3 с.л.
  • ванилия - 1 пакетче
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата заедно с течния шоколад до получаване на пухкав крем.

След това сипваме вътре нишестето, какаото и бакплувера и разбиваме още малко.

От тази смес изпичаме два кръгли блата и ги оставяме да изстинат.

Смесваме всички съставки за крема.

Поставяме единия блат във форма с отделящи се стени.

Изсипваме целия крем и отгоре поставяме другия блат.

Прибираме в хладилника и оставяме за 2-3 часа да се стегне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: