Агнешки курбан със зелении

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
4k
02/02/2014
"Пролетният Агнешки курбан е такъв - със зелении и безумно вкусен, затова го препоръчваме на всеки"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 456
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и нарязва на парчета. Вари се на слаб огън. Когато кипне, се маха образувалата се пяна.

Добавя се нарязаният лук и маслото. Поръсва се с черен пипер и сол. Готовият курбан се поднася поръсен с магданоз и джоджен.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар