Джоланчета в Crock-pot

Джоланчета в Crock-pot
Снимка: Кристиан Александров
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
380 мин.
Общо
390 мин.
Порции
2
"Джоланчета в Crock-pot - ще се харесат на ценителите"

Необходими Продукти

  • свински джолан - 2 бр.
  • вода - 2 ч.ч.
  • сол - 1/2 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч.л. млян
  • чесън - 2 скилидки
  • бяло вино - 1/2 ч.ч.
  • олио - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поръсваме джоланите със смес от червен пипер, черен пипер и сол и ги поставяме в съда на уреда.

Добавяме отстрани цели и обелени скилидките чесън.

Поливаме отгоре олиото и добавяме водата и виното.

Затваряме капака и пускаме за 6 часа на High.

След това прехвърляме директно със съда, но без капака, в загрята на 200 °C фурна.

Запичаме за около 20 минути до приятно зачервяване, като на 2-3 пъти поливаме печените джолани с малко от соса, който се е образувал до тях.

Сервираме сочните свински джоланчета топли с любима гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: