Свинско руло с лук и бекон

Свинско руло с лук и бекон
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 3
13/02/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
7
"Добър апетит с това свинско руло с лук и бекон!"

Необходими Продукти

  • свинско контра филе - 1 кг
  • лук - 2 глави
  • бекон - 100 г
  • сол
  • за марината
  • черен пипер
  • червен пипер
  • провансалски билки
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесете олио, сол, черен, червен пипер и любима подправка за свинско месо, аз сложих провансалски билки.

Намажете свинското контра филе от всички страни и с нож нарежете направете 7 разреза, но да не стигат до края.

Във всеки разрез пъхнете по две тънки шайби лук и парчета бекон. Сложете в тавичка, сипете малко вода и олио.

Печете свинското руло в загрята фурна 180 градуса до готовност, при мен за 30-35 минути и извадете от тавата.

Нарежете и поднесете соленото руло в голяма чиния с подходяща за сезона салата. Лесно и вкусно!

Добър апетит със свинското руло с лук и бекон!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: