Бургундска наденица

Сергей АнчевСергей Анчев
Готвач
2292k3423
Бургундска наденица1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
75 мин.
Порции
10
"Твърдо вярваме, че приготвянето на наденица е истинско свещенодействие, затова и толкова сериозно подбираме кой да почерпим с нашата бургундска наденица"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 3 кг полутлъсто
  • картофи - 500 г
  • моркови - 300 г
  • гъби - 300 г
  • лук - голяма глава
  • магданоз - 1 връзка
  • целина - малка глава
  • коняк - 100 мл
  • сол - 90 г
  • черен пипер - 40 г млян
  • чубрица - 30 г
  • индийско орехче - 10 г.
  • червен пипер - лют, на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Kартофите, морковите и целината се сваряват. Смилат се заедно с месото, гъбите и лука.

Прибавят се останалите съставки, всичко се омесва добре и се пълни в черва.

Консумира се прясна, най-добре на тиган.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: