Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Свински ребра по китайски

Свински ребра по китайски

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Свински ребра по китайски1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
100 мин.
Порции
3
"Ето как да мариновате и вашите ребърца"

Необходими Продукти

  • ребра - 1 кг
  • лимони - 1 бр.
  • мед - 2 с.л. течен
  • горчица - 1 с.л.
  • кетчуп - 1 с.л.
  • соев сос - 2 с.л.
  • бира - 50 мл.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските ребра насичама със сатър на порции. В купичка си смесваме изцедения сок от лимона, меда, горчицата, кетчупа и соевия сос.

Разбъркваме добре продуктите, ребрата поставяме в купа и заливаме с марината, омесваме добре, покриваме с прозрачно фолио и оставяме на хладно.

Маринованите ребра подреждаме в тавичка и добавяме бирата, покриваме с фолио и печем на 180 градуса за 60 минути. След това премахваме фолиото и запичаме, обръщаме ребрата и запичаме от другата страна.

Печени свински ребра с бира поднасяме с подходяща гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: