Начин на приготвяне
Свинските гърди, без да се нарязват, се поръсват със сол.
В широка чиния се смесват червеният, кайенският, черният пипер и джинджифила.
Цялото парче месо се овалва в сухите подправки и оставя настрани.
В керамичен съд (в случая крок пот) се смесват соевият сос, кафявата захар, чесънът на прах, лимоновият сок и ябълковият оцет.
В съда се поставя парчето свински гърди, уредът се похлупва и включва на втора степен.
Печените свински гърди се готвят 6 часа, без да се отваря капакът.
Уредът за бавно готвене може да се замети с друг керамичен съд с капак като гювеч, и свинското печено да се сготви във фурна.
Готовите свински гърди по китайски се сервират със сварен ориз или друга гарнитура по желание.