Печени наденички с боб

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак315
27/01/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 582
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • наденица - 4 бр. чоризо или друга по избор
  • чесън - 2 скилидки
  • копър - 2 с.л. ситно нарязан
  • домати - 400 г от консерва ситно нарязани
  • бульон - 1/2 ч.ч. пилешки
  • боб - 800 г сварен
  • вода - 250 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрявате фурната на 200 градуса. Сложете наденичките в нагорещен тиган и бъркайте за около 5 минути на огъня. Добавете чесъна и копъра и гответе още 2 минути, като продължавате да бъркате.

Междувременно в тавичка поставете доматите, боба и пилешкия бульон. Сложете ги да се пекат за около 15 минути.

Когато станат готови ги смесете и сервирайте ястието.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ицата Стойчков
Ицата Стойчков
27.03.2014 14:47
Много е хубава тази рецепта, направо да си оближеш пръстите!
1
0