Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Печени наденички с боб

Печени наденички с боб

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k
Печени наденички с боб1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • наденица - 4 бр. чоризо или друга по избор
  • чесън - 2 скилидки
  • копър - 2 с.л. ситно нарязан
  • домати - 400 г от консерва ситно нарязани
  • бульон - 1/2 ч.ч. пилешки
  • боб - 800 г сварен
  • вода - 250 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрявате фурната на 200 градуса. Сложете наденичките в нагорещен тиган и бъркайте за около 5 минути на огъня. Добавете чесъна и копъра и гответе още 2 минути, като продължавате да бъркате.

Междувременно в тавичка поставете доматите, боба и пилешкия бульон. Сложете ги да се пекат за около 15 минути.

Когато станат готови ги смесете и сервирайте ястието.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ицата Стойчков
Ицата Стойчков
Много е хубава тази рецепта, направо да си оближеш пръстите!
27.03.2014 14:47
1