Задушен карфиол

IvankaIvanka
Новак
252
316
910
14/01/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции8-10
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 480
  • Преглеждания за месеца105
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • карфиол - 1.5 кг
  • масло - 125 г
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и сваряваме карфиола в подсолена вода. Накъсваме го на розички, слагаме го да се отцеди и го прехвърляме в тенджера.

Сгорещяваме маслото и заливаме карфиола с него. Задушаваме го за няколко минути на слаб огън. Поднасяме задушения карфиол поръсен със счукан черен пипер.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар