Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Агнешка супа»Чорба от агнешки дреболии

Чорба от агнешки дреболии

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Чорба от агнешки дреболии2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
115 мин.
Порции
6
"Може да звучи малко необичайно, но тази чорба от агнешки дреболийки е толкова вкусна и ароматна, че бихме закусвали с нея"

Необходими Продукти

  • агнешки дреболии - 500 г
  • зелен лук - 1 връзка
  • масло - 100 г
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • лук - 1 глава
  • яйца - 1 бр.
  • сол
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дреболиите се попарват във вряла вода и се нарязват.

Сваряват се в подсолена вода заедно с нарязания на ситно зелен и кромид лук, пипера и маслото.

Пяната, която се образува при варенето се отстранява.

Готовата чорба се застройва с разбитото яйце и се поръсва с накълцан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: