Задушено свинско с овче сирене

IvankaIvankaНовак252
31/01/2014
"Една ретро рецепта, която ще развълнува гастрономите - уникален вкус "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 024
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското месо на неголеми парчета и го задушаваме в мазнината до зачервяване.

Счукваме чесъна и заедно с натрошеното сирене ги прибавяме към месото.

Разбъркваме непрекъснато, до разтопяване на сиренето.

Поднасяме ястието с трушия.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
потрес
потрес
15.09.2014 18:20
абе какви са тези 20 скилидки чесън? а и цвета на снимката от овчето сирене ли е? :):):)
2
0