Задушено свинско с овче сирене

IvankaIvanka
Новак
252423
Задушено свинско с овче сирене2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6-8
"Една ретро рецепта, която ще развълнува гастрономите - уникален вкус"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 800 г
  • овче сирене - 300 г
  • свинска мас - 80 г
  • чесън - 20 ск.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското месо на неголеми парчета и го задушаваме в мазнината до зачервяване.

Счукваме чесъна и заедно с натрошеното сирене ги прибавяме към месото.

Разбъркваме непрекъснато, до разтопяване на сиренето.

Поднасяме ястието с трушия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

потрес
потрес
абе какви са тези 20 скилидки чесън? а и цвета на снимката от овчето сирене ли е? :):):)
15.09.2014 18:20
2