Супа от агнешки чревца с фиде

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
4k
07/09/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 593
  • Преглеждания за месеца173
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чревцата се почистват и измиват добре на течаща вода. Нарязват се на малки парченца и се сваряват в подсолена вода.

Лукът се нарязва на ситно и се запържва в маслото. Залива се с бульон от чревцата и водата.

Добавят се чревцата, фидето, джодженът и магданозът. Готовата супа се застройва с разбитото в мляко яйце.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар