Начин на приготвяне
Макароните се сваряват в подсолена вода.
През това време соевата кайма се поръсва с малко кориандър, кимион, черен пипер и сол на вкус и се залива с гореща вода.
Зеленият лук се нарязва на ситно.
Когато макароните се сваряват, се изплакват, отцеждат се и се оставят настрана.
За доматения сос за паста, първо, се запържва лукът заедно с отцедена соева кайма.
Добавя се доматеното пюре и малко вода, с която да се дообере. Прибавя се малко захар, сол на вкус и чубрица.
Когато заври сосът, се намалява, оставя се още 1-2 минути и след това се сваля от котлона.
Макароните се сервират, като се разбъркат с доматения сос.
Поднесете веднага бързите макарони със соева кайма.