Пържено пиле

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
14/07/2009
"Хрупкаво пиле, което си хапваме задължително без гарнитура, защото натюр е най-вкусно "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 467
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете добре измитото пиле, отстранете кожата и го разделете на порции. Посолете парчетата, оваляйте в брашното, в разбитите жълтъци и в разбитите на сняг белтъци. Изпържете в сгорещената мазнина до златисто.

Дълбок тиган с каменно покритие 22 см.-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 22 см.
19.00 лв.
14.63 лв.
Виж ››

От тиган с каменно покритие се нуждае всеки котлон - не го лишавайте от възможността да приготви вкусни гозби за вас и вашето семейство. Дълбок, голям, с удобна топлоизолираща дръжка. Тиганът е с незалепващо покритие и насърчава здравословното хранене.

Рейтинг

5 8
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ini
ini
02.02.2014 23:26
е това си панирано пиле.
1
0