Пържено пиле

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
1k
4k
31
17k
14/07/2009
"Хрупкаво пиле, което си хапваме задължително без гарнитура, защото натюр е най-вкусно "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 270
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете добре измитото пиле, отстранете кожата и го разделете на порции. Посолете парчетата, оваляйте в брашното, в разбитите жълтъци и в разбитите на сняг белтъци. Изпържете в сгорещената мазнина до златисто.

Рейтинг

5 8
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ini
ini
02.02.2014 23:26
е това си панирано пиле.
1
0