Пържено пиле

Василка
Василка
Новак
14/07/2009
"Хрупкаво пиле, което си хапваме задължително без гарнитура, защото натюр е най-вкусно "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 077
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • пиле - 1 бр.
  • брашно - 20 гр.
  • яйца - 3 бр.
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете добре измитото пиле, отстранете кожата и го разделете на порции. Посолете парчетата, оваляйте в брашното, в разбитите жълтъци и в разбитите на сняг белтъци. Изпържете в сгорещената мазнина до златисто.

Рейтинг

5 8
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ini
ini
02.02.2014 23:26
е това си панирано пиле.
1
0