Кафяв ориз с моркови

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
630
1k
1k
10/01/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 948
  • Преглеждания за месеца164
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подсолена вряща вода се вари оризът около 45 мин или докато омекне.

Изцежда се и се слага в чиния за сервиране. Морковите се запържват в зехтина около 20 мин., при необходимост се добавя малко вода.

Поръсват се със сол. Морковите се разстилат върху ориза и се декорира с магданоза и маслините.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар