Начин на приготвяне
Омесваме каймата с подправките, нарязания на ситно зелен лук и 2 парчета от бекона + яйцето. Разделяме сместа на 4 равни части.
Разстиламе каймата върху фолио, в средата слагаме по едно от сварените яйца и завиваме на руло, като се стараем каймата да покрие изцяло яйцето.
Всяко руло покриваме с парче бекон. Поставяме в намаслена тавичка и печем за около 20 мин или докато беконът хване златист загар.
Докато рулата от кайма са във фурната, може да приготвим соса.
В загрят тиган разтяпяме маслото и за кратко запържваме брашното и смлените гъби.
Разреждаме със студеното мляко и подправяме.
Оставяме да къкри около 5 мин или докато получим желаната гъстота.
Да ви е вкусно с моите мини рулца от кайма с млечно-гъбен сос.