Испанска рецепта за заешко задушено

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак769
26/01/2014
"Да приготвиш сочно заешко при това на тиган си е истинско изкуство, което ще усвоите днес с помощта на тази рецепта "
Приготвяне20 мин.
Готвене100 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 468
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте половината от мазнината в голям тиган и запържете заешкото месо, докато стане кафяво на цвят. След това го отстранете от тигана.

Загрейте и останалата мазнина в същия тиган и изпържете лука и чесъна, докато омекнат.

Върнете заешкото в тигана и добавете водата, пилешкия бульон, картофите, морковите и останалите подправки, захлупете и оставете да се задушава.

После отстранете мазнината и оставете да покъкри без похлупак. Накрая добавете граха и оставете да къкри за още 5 минути.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар