Празен Рибник

Празен Рибник

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
23/02/2018
"Не сте се объркали, ароматът, който се носи от кухнята е точно от празен рибник"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 340
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете рибата на шайби, след като я изчистите и измиете. Посолете я и поръсете със малко черен пипер. Измийте праза и нарежете на колелца или на по ситно.

Ориза също измийте и в тавичка или плаке сложете да запържите праза, като по-късно добавите и ориза.

Заедно ги запържете и прибавете 3 ч.ч. вода, разбъркайте овкусете с подправките и поставете парчетата риба.

Печете до готовност и запичане на рибата.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар