Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пастет»Зеленчуков пастет от моркови и сусам

Зеленчуков пастет от моркови и сусам

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k11k13
Зеленчуков пастет от моркови и сусам1 / 2
01/03/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
3
"Страхотен сос, с който да овкусите печено месце, свежи зеленчуци или каквото ви хрумне"

Необходими Продукти

  • моркови - 5 - 6 бр.
  • сусам - 1 ч.ч.
  • чесън - 3 скилидки
  • ябълков оцет - 2 - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме сусама в блендер и го смиламе много добре.

След това поставяме морковите, които предварително ги нарязваме на половина, оцета и чесъна.

Всичко това се мели много добре.

В случай че сусамът ви горчи, може да използвате слънчогледово или ленено семе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: