Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Пълнени яйца»Пълнени яйца с херинга

Пълнени яйца с херинга

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Пълнени яйца с херинга
Снимка: Ники
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
Порции
5
"Пълнени яйца с херинга - изискано предястие за гости"

Необходими Продукти

  • яйца - 5 бр.
  • маринована херинга - 100 г
  • маринован лук - 50 г червен
  • майонеза - 1 с.л. с връх
  • чесън - 1 скилидка
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата поставяме в тенджерка, наливаме вода и посоляваме, варим 7 минути от завирането на водата.

Херингата си нарязваме на ситно заедно с лука, слагаме ги в купичка, добавяме пресования чесън, майонезата, сол и черен пипер на вкус.

Готовите яйца охлаждаме и обелваме, срязваме ги на две по-дължина, отделяме жълтъците и ги добавяме към херингата, като ги натрошаваме.

Разбъркваме добре и пълним яйцата.

Поднасяме с украса по-избор пълнени яйца с херинга.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: